December 25th...

Juldagen & vi har ätit sen frukost i soffan tillsammans med Mammut. Nu slår Paul in de sista presenterna nere i källaren & jag sitter & suger på strepsil. Min högra lunga krånglar & jag hostar & hostar från tårna utan att något egentligen händer. Febern är i alla fall nere, så det är positivt. Extra bra är att den höll sig borta igårkväll - det tackar jag ibuprofen för. Gjorde att jag kunde fungera, äta av julmaten, njuta av glöggen & föra en något sånär vettig konversation. Fast jag glömde att ställa fram sillen & att sätta ut gröt på trappen, så helt hundra var jag ju inte. Inte heller lyckades jag komma ihåg att ta några kort, så jag får se om jag kanske kan norpa några från Frida & Emil lite senare. Knäppte i vart fall två denna morgonen. Ett på vår julgran:


Observera Paradis-asken, SVENSKT hushåll check! Samt ett på vår ljuskrona, lite mer amerikanskt inslag där - holly.

Själva holly-fixet lämnade jag till Paul. Järnek må vara fint, med det är grymt stickigt & otrevligt att ha att göra med.

Nu är tanken att vi snart skall rulla mot Pauls föräldrar. Jag känner mig rätt matt men ska försöka mig på en uppryckning. Fast ÅH vad jag velat tillbringa dagen i soffan mysandes under en filt. Dricka te ur mina nya Iittala koppar & läsa något som jag vanligtvis inte har tid att läsa. Å andra sidan ska jag ju vara tacksam för att jag helt legitimt kan fira jul två dagar i rad. Gårdagens skypefirande Toronto/Älvsbyn räddade min dag. Underbart fina julklappar (gårdagens gäster fastslog att jag har världens bästa farmor & lilllebror) & så skönt att få se & höra de jag älskar allra mest!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0