Apa också...

Satan i gatan vad jag sög alltså... Har haft ett så enormt flyt de senaste gångerna jag hållt föredrag, men så stod jag där inför hela institutionen & kände hur jag bara blev helt oinspirerande. Med fem timmars sömn i kroppen & ögon fyrkantiga av allt mac-stirrande monotonhasplade jag mig igenom föredraget. Alla skämt föll platt & jag hackade mig igenom vissa partier. Satan också. Neej, det blir vin ikväll för att glömma detta. & så aldrig mer igen. Närsta gång jag står där ska jag vara GRYM. Då ska jag vara som när jag undervisar, värsta bästa & inte human wallpaper. Är man inte minnesvärd kan man lika gärna lägga ned - & det har jag faktiskt inte lust med.

Kommentarer
Postat av: mgs/ma

Det är bra att du i denna situation kan lägga märke till hur omständigheterna begränsar dig från att göra det du egentligen förmår. Det är det som kallas för att "bara vara en människa", som tur är, d v s mänsklig. Du är grym - det vet jag! Massa kramar och hör av dig, M

2010-02-13 @ 09:09:18
Postat av: Jo

Usch och fy för att inte känna sig på topp. Stooor kram och du kommer vara som vanligt bäst nästa gång =)

2010-02-13 @ 11:49:23
Postat av: Ida

Ma - Nja, gillar inte bortförklaringar. Jag vill hålla en hög nivå oavsett. Sure, lite sömn & allt det där, men jag måste bli bättre på att ta mig samman i stressade situationer.



Jo - Promise!

2010-02-15 @ 16:13:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0