Att suga på karamellen!

Redan i fredags fick jag en postavi som tillkännagav att jag hade ett paket från grandmama att hämta ut. Eftersom jag i regel tycker att helgerna är helt spektakulärt fantastiska kändes det dock lite dumt att hämta ut det på stört. Lite kaka på kaka så där. Räknade snabbt ut att måndag vore den bästa dagen. Måndagar är ju som bekant ett påhitt av djävulen så ett paket då buffrar upp något offantligt. So, idag hämtades paketet ut. MYCKET bra timing. Idag övergick nämligen gårdagens knallblå himmel, 8 plusgrader & vårdoft (jo, på riktigt!) till 10-15 centimeter snö & isvindar. Otroligt deppigt...

 

Om det inte varit för mitt lilla blå paket! Som kommer att öppnas nu - moi hoppas på BOBs lättsockrade lingonsylt!


Kommentarer
Postat av: mgs/ma

Det är kallt hos er och här är det rent infernaliskt kallt. I morse visade termometern -33C. Första tanken var att jag har inte tillräckligt varma kläder för att fixa kölden. Men då kom jag på min PÄLS, av vattenråtta (!!!), och när jag väl var framme på jobbet var jag nästen svettig. "Det finns inget ... bla, bla." En varm kram från oss.

2010-02-24 @ 18:57:24
Postat av: Ida

Va, minus 33?! Det är ju helt omänskligt! Fy vad hemskt! Fast det blir kanske lite lättare om man har en väldigt snygg, vattenråtta eller ej, päls att sätta på sig. Vad sa sosse-personalen på psyket när du dök upp i all din glans? :)



Kraam!

2010-02-24 @ 20:10:14
Postat av: mgs/ma

Jag smög in bakvägen, osynligt - you know! Kram

2010-02-25 @ 19:33:21
Postat av: Ida

Men mamma - du skulle ha SVEPT in! Allra bäst hade det varit om du kastat av dig pälsen i nävarna på någon av jonen & bara förväntat dig att få den upphängd ordentligt! :)



Kram!

2010-02-26 @ 15:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0