Långhelg - världens bästa koncept!

Så galet skönt att det är söndag & vi är lediga imorgon också! Lycka! Gårdagen ägnades åt brunch på La Hacienda samt lite shopping. Första anhalt - St. Lawrence market där vi köpte två bautastycken ko.

 

Sedan stopp på "The Bay"/HBC (Hudson Bay Company). Köpte på oss en "bed skirt" (kändes väldigt nordamerikanskt), två nya kuddar, lite Biotherm för mig samt en Hudson Bay halsduk till mig. Inte samma som Clara Hughes hade på sig när hon bar in den kanadensiska flagga - men nära. Jag ser på det som min del av anpassning i detta förhållandet. Paul köper SAAB, moi bär HBC färger. Idag är planen att fira alla hjärtans dag lite stillsamt. En tur till Home Depot, lunch, rundtur på OSC för att se body worlds (fokus på hjärtat ju!), stopp på LCBO för att boka in en vinprovarkurs samt en eller två timmar på TCA för att nöta på taket. Sedan blir det hämtmat ikväll känner jag. Hämtmat samt lite vin & så filar vi vidare på helgens projekt. Bilder kommer när det är färdigt...


Kommentarer
Postat av: mgs/ma

Så skönt - ha en fortsatt bra Valentin-dag, önskar vi hemifrån.

2010-02-14 @ 22:01:40
Postat av: Jo

Kanske en dum fråga men vad är n bed skirt?

Glad alla hjärtans dag!

Kraaam!

2010-02-14 @ 23:08:43
Postat av: Ida

Ma - Tack. Idag är det Family Day så vi ska pyssla hemma. Roligt tycker vi båda!



Jo - Oj... Hur förklara? Här är många sängar baserade på att man har två madrasser på varandra. En resårbotten på ben underst & sedan en till resårbotten på det. Vilket gör att lakanet bara räcker till den övre. Eftersom den undre sängen i många fall är rätt ful (blommig & förskräcklig i vårt fall) kan man köpa ett överdrag till den som liksom hänger ned i veck på sidorna. På så sätt döljer man eländet & får ett finare, mer enhetligt, intryck. I fall att du inte förstår får du komma & hälsa på igen - finns ju ett gästrum nu! :)



Kram!

2010-02-15 @ 16:16:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0