& ont i armarna...

har jag också. Vi klämde nämligen in nio rutter på nya TCA igår. De enda nio rutter jag känner att jag vill klättra på det stället. Var inte alls imponerad. Sure, allt är nytt & fint & omkläddningsrummen är galet flashiga. Klättrar dock 100 gånger hellre i småsunkiga lokaler med känsla. För det kändes helt opersonligt på nya TCA - lite som ett gym som bara satts upp för att ta emot små nybörjargrupper med 8-åringar som är på födelsedagskalas. Inget tak att klätta, ingen grotta att öva i - bara en stor boulderingklump samt rätt trista & korta väggar. Enda roliga var en svår rutt som man klättrar på två väggar (väggarna är så nära varandra att man kan stödja sig mellan dem). En kul rutt räddar dock inte upp ett helt gym. Satan i gatan också, gamla TCA stänger till sommaren & jag känner inte för att byta till detta istället. So, nu håller jag tummarna för att det andra nya gymmet som är under konstruktion här i Toronto ska visa sig vara asgrymt. I annat fall är jag rädd att motivationen kommer att tryta framöver. Vilket inte får hända - klättring är ju typ den enda sport som jag faktiskt är rätt grym på.

Kommentarer
Postat av: Jo

Vad trist att det blivit sämre. Jag som har tänkt avundsjukt om TCA eftersom varken Malmö eller Lund har några fantastiska hallar (dock är Lund bättre än Malmö) vilket också är lite anledningen till att det inte blev så mkt klättrande.

Hoppas det andra är bättre, ska hålla tummarna =)

2010-02-08 @ 21:08:41
Postat av: Ida

Problemet är att den byggnad som TCA är i nu kommer att rivas för att ge plats åt ett hyreshus - så de var tvugna att flytta. Fram till i sommar kommer dock gamla gymmet att vara kvar som det är nu. Vilket betyder att vi helt garanterat klättrar på TCA fram tills dess, sedan får vi se vad som händer.

2010-02-09 @ 03:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0