Uppdate & förtydligande av *

Först av allt - den där lilla stjärnan * i förra inlägget kan kanske misstolkas lite... Enda solstrålen under morgonen var INTE att Paul fortfarande sov utan att lilla kissen är så supergullig. Dagen blir i regel alltid lite bättre så fort Paul vaknar. :)

 

Anyway, efter det lilla förtydligandet - är tillbaka efter mitt tandläkarbesök. Satan i gatan vad hemskt det var. Inte så mkt för att det gjorde ont eller så, utan för att min tandläkare är typ döv & totalt missuppfattade mitt lilla "Hm, jag gillar inte smärtlindrande sprutor så mycket efter en traumatisk erfarenhet, hade jag kunnat få titta lite närmare på den?". Detta fick hon till att:

 

1) Jag var livrädd

2) Jag behövde stöd, någon att hålla in handen. Så hon gick & hämtade sin sekreterare för detta. Moi protesterade vilt men blev nedröstad. Så det var bara att ligga & hålla en 60-årig liten italiensk tant i handen medan tandläkaren satte bedövningen. Så förnedrande. Moi stängde av mentalt & tänkte på bättre tider. Vilket tillslut kom i & med att jag fick lämna öststats mottagningen...

 

Nu är jag hemma & njuter av min halvsides ansiktsförlamning. Jäkla prima grejjer detta - jag kan dricka vatten utan att det känns att det är inne i munnen. Helsike, jag känner inte ens av koppen! Man ska utnyttja de små surealistiska stunder man får i livet!

Nu blir det jobba av - tjing!

 


Kommentarer
Postat av: Jo

Måste säga att Mammut verkar tröttna lite på att bli fotograferad, ser inte jätteroad ut =)

2010-02-10 @ 22:16:31
Postat av: Ida

Nej men det viktigaste är att JAG har roligt!

2010-02-11 @ 00:30:35
Postat av: mgs

"kill me....tehr'z naw cheeseburgers in tha house"

2010-02-11 @ 13:52:13
Postat av: Ida

Liten försökte stjäla sushi igår - slutade med huvudtvätt eftersom han råkade få soja över lilla knoppen. :)

2010-02-11 @ 15:12:59
Postat av: mgs

haha, du, ta och hör av er ikväll så vi kan snacka lite på skype

2010-02-11 @ 15:42:44
Postat av: Ida

Är grymt stressad fram tills imorgon då jag måste presentera ett föredrag för hela institutionen. Hör av mig till helgen, oki? Kram!

2010-02-11 @ 16:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0