I can see!

Men gud vad jag har missat mkt alla dessa år då jag gått runt & kisat! Trots att jag har fått onda, pupilförstorande, ögondroppar & inte kan se något på nära håll utan att må illa & få ont så är världen så oändligt mkt klarare nu. Jag kan se kontraster & läsa yttepyttesmå bokstäver på jättelångt håll! Helt otroligt! Speciellt med tanke på hur mkt jag har manglat dessa linser i mina tafatta försök att pula in & ta ut dem. LÄNGTAR tills imorgon då jag kan sätta in ett helt nytt par & bara glida runt & se saker klart oavsett hur nära eller långt borta de befinner sig. God syn är lyx! Som vi ska fira genom att se Avatar på IMAX!

Kommentarer
Postat av: Jo

Grattis! =) Och jag är avundsjuk att du får se Avatar på IMAX, fast iofs fick jag nästan svindel m.m när jag såg den på en vanlig bio så jag skulle förmodligen få hjärtsnurp om jag såg den i IMAX =) Berätta vad du tyckte om den =)

2010-01-18 @ 14:49:21
Postat av: Ida

IMAX var väldigt häftigt, första gången jag upplevde det. Har sett 3D-filmer innan men detta var något helt annat! Vad gäller Avatar så tyckte jag om den, men jag var inte helt lyrisk när jag lämnade salongen. Eller deprimerad över att vara geolog för den delen heller. Bra film, men inget som jag ville springa tillbaka in för att se igen. Specialeffekterna var otroliga, jag gillade att de satt en PhD på att konstruera språket, & jag fick ett frikort i människoversonen av J. Sully. :)

2010-01-19 @ 20:36:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0