Jag som hoppats...

Neeej! Denna vinter som varit så mild & fin, utan snökaos & alltför mycket slask, fick mig att börja hoppas på en tidig vår. Men icket. Nu toksnöar det där ute - stora, stora, flingor som är beräknade att falla non-stop till på fredag. Sedan blir det två dagar med sol & så startar det igen. Det enda som känns bra med denna återgång till vinterkylan är att jag just idag fick det besked jag gått runt & längtat efter: mitt studentkonto har ett överskott. Detta händer varje år, don't know why & don't ask, & resulterar ofrånkomligen i att moi börjar planera datorinköp, resor till värmen & allsköns roligheter. Detta året ska pengarna gå till en jacka, punk slut. Funkar ju inte att gå runt & frysa hela tiden när det verkar som att moi är okapabel till att flytta till varma breddgrader.

Kommentarer
Postat av: mgs/ma

Samma här, vi lever i ett snökaos i hela Sverige och fram till på fredag.

2010-01-27 @ 21:03:23
Postat av: Ida

Har sett det i tidningarna - är det verkligen så illa? Här ska det som sagt också snöa tills imorgon, men sedan blir det två dagar med sol. Ska försöka hinna köpa min jacka i helgen så att vi kan gå på promenader & fylla på lite D-vitamin!

2010-01-28 @ 14:49:06
Postat av: mgs/ma

Nej, inte har det varit så illa här i inlandet, men mycket snö har vi. I Umeå var det värre - pappa höll på att blåsas av trottoaren när han gick hem! Kram

2010-01-28 @ 17:38:27
Postat av: Ida

WOW! Då måste det ha varit riktigt illa!



Har ni hört något från skrotkorn förresten? Jag vill att han ska vara hemma nu...



Kram!

2010-01-29 @ 01:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0