Early Birthday gift...

Igår drog Paul med mig ut på shoppingtur. Jag var på till 100% eftersom jag behövde ett par nya skor till Urbino (blev tre, sommar-rean har nämligen dragit igång så det första paret fick jag för ynka 200 kronor & de två andra paren var "köp ett par & få ett gratis") samt lite av Banana Republics basic t-shirts. Pauls shoppingmål var dock något helt annat. Glasögon. Så att jag skall kunna följa alla föreläsningar & inte behöva kämpa för att se vad som står på föreläsningsbilderna. So, detta blev min första 27-årspresent...
Splitt nya Burberrys! Här i Canada fungerar det på det sättet att man går in på affären, bestämmer bågar & så sätter de in glasen bums. Ingen hemlåning här inte. På pricken en timme efter att jag velat fram ett "Jaaahaaa... eum... jag tror att det kanske blir dessa då" var glasen isatta & hela proceduren färdig. Lite annorlunda mot Sverige med andra ord. Nu, så här dagen efter, är jag fortfarande väldigt nöjd även om en liten röst i mig fortfarande pockar på att glasögon ska vara mindre framträdande. Men jaja, så länge de inte är åttiotals-runda & jag faktiskt kan se så otroligt mycket bättre så får man ju vara glad. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu är jag tillbaka! Själva födelsedagsfirandet och resan var riktigt kul och välfungerande, men baggagehanteringen rent bedrövligt. Min lilla resväska tappades nämligen bort mellan sträckan Stockholm- Helsinki med påföljden att jag missade anknytningsbussen till tåget mot Tammerfors. Kom fram flera timmar senare men fortfarande utan resväska. Sov i lånade kläder och tog hand om hygienen med ihoplånade grejer. Samma kläder annars i 3 dagar - kul! På söndag på vägen hem fick jag tillbaka väskan och kunde byta om på toaletten på flygplatsen. Och allt detta för dessa terroristers skull! Varje flaska och tub i resväskan, över 1 dl, betraktas ju nu som en potential bomb - ALLAH!

2010-07-05 @ 19:01:18
Postat av: Ida

Hej mamma! Vad roligt att festen var lyckad men fy så dåligt att det tog så lång tid att få tillbaka väskan. På den lilla biten ska det ju i princip vara omöjligt att tappa bort något över huvud taget! Det får du skriva & klaga på! Men en fråga, får man inte resa med vätska ens i incheckat bagage? Typ en vinflaska måste väl vara oki så länge man inte tar det i handbagaget. Kram!

2010-07-05 @ 19:09:51
Postat av: Jo

Jättefina =)

2010-07-05 @ 20:08:35
Postat av: Ida

Tack! Jag tänker lite respekt - nu blir det power dressat & pekpinne & en jäkla diciplin på studenterna i fortsättningen!

2010-07-05 @ 20:39:45
Postat av: A

god kväll! (:

2010-07-05 @ 21:37:17
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Ma

Ja, som baggage, men i handbaggage får du har det som rymms i den lilla zippåsen och i behållare som inrymmer mindre än 1 dl. Man kan också ha det som är inköpt i taxfree i handbaggage. Reglerna kan ju skilja länderna emellan. Mina syskon bad om att hälsa till dig.

Förlåt, ang dina glasögon. De passar dig bra och får dig att se klok ut (misstolka inte)! Och så lätt det var att skaffa dem. Kram M

2010-07-05 @ 21:39:50
Postat av: Ida

Oki - skönt. Då är saker & ting som vanligt, nåja... så vanligt saker & ting nu kan vara sedan 2001. Hälsa så mycket tillbaka till alla, kom Liisa också?



& tack för glasögonkommentaren, ska vidarebefodra att de fick godkänt till Paul. Kram!

2010-07-05 @ 21:49:48
Postat av: Maja

Toksnygga!

2010-07-05 @ 22:06:07
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Sara ♥

Fin bild ! :D

2010-07-05 @ 22:22:01
URL: http://azizaaam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0