Nöjd...

Det blev slapp promenad in till Urbino, sallad, gnocci & coca cola. Bortsett från saladen inte direkt den diet jag är van vid, men idag kändes det helt rätt. Rund som en bulle vaggade jag tillbaka till hotellet pratandes fisk med Joe. Skönt med totalt kravlöst levene - inte behöva vara på topp för fem öre. Imorgon drar allt igång igen, men då börjar vi med mer individuella övningar så jag längtar faktiskt tills dess. Ute är det molning & lite småtrist så jag tänker stanna inne ett tag till & arbeta på min artikel. Allt för att undvika att behöva jobba i Sverige. Vill bara kunna njuta av att vara ledig & inte behöva känna stress över något. Vilket är lite av en bedrift om man är en PhD-student...

Kommentarer
Postat av: ma

Vi har just kommit från en 5 km marsh på Tannberget. Jag försöker springa upp uppförsbackarna för att få lite mer kondition. Ett annat träningssätt är att gå rakt upp i slalombacken i Bocksliden. Jag blev nämligen lite byxis efter att ha läst på ett blogg hur ansträngande det kan vara att ta sig upp på Keb.

Vad bra att du är nöjd med din kurs! Ma

2010-07-18 @ 18:26:55
Postat av: Ida

Jättebra! Jag har varit precis varit ute & gått en timme, inte sprungit dock - det tycker jag är så himla slitigt. Jag tror att det kommer att gå prima att ta sig upp på Kebnekaise. Vi får sätta av en fyra dagar & så fixar det sig, det är jag säker på. Så länge vi bara har skor som är ingådda & inte skaver!

2010-07-18 @ 21:18:40
Postat av: ma

Det finns Weetabix i Älvsbyn att köpa. Vi hamstrade några paket när vi var hos farmor i helgen. Kram

2010-07-19 @ 21:34:40
Postat av: mgs

Alltså, återigen, jag vill inte tjata men flyta runt i Polen? wtf?

2010-07-20 @ 17:32:46
Postat av: Ida

Oj... det blev kanske lite krock mellan svenska & engelska där... Fick på något sätt för mig att det bara stavas med ett o på svenska. Lovar bättring.

2010-07-24 @ 19:12:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0