Lite sliten...

Uj, vid tre kom vi i säng igår efter en hejdundrandes fest. Så lyckat! Alla gillade maten, tårtorna & pajerna var hits, Mammut var festens medelpunkt (fatta - katten var social fastän det var mer än 40 pers), ballongerna vajade runt hela huset & när det var mörkt tände vi blockljus som vi placerade överallt i trädgården. Paul fick en massa superfina presenter, varav en var en projektor - check på hemmabio - & hade nog lite the time of his life. Vilket var himla trevligt med tanke på att han inte direkt sett fram emot att fylla 40. So, all in all, väldigt lyckat. Fast shit vad jag slet innan. Det var typ den tidigare listan gånger tre. Mitt första alkoholintag blev därför inte ett sedvanligt glas vin utan en superstark espresso med lite Baileys i. Nåja, det var helt klart värt ALLT arbete. Så här dagen efter kan jag bland annat konstatera att hallongrottor är något otroligt uppskattat här i nordamerika. Tydligen hade folk aldrig testat något liknande innan & de gick åt på nolltid. Fick många komplimanger för dem & blev inbjuden till inte mindre än två bake exchanges!

 

Idag ÖSER det ned regn - så jag sitter i soffan & känner mig otroligt tacksam över att vi verkligen hade kalasväder igår. Förhoppningvis lättar det upp lite i eftermiddag så att jag kan knata ut & ta bort våra numera rätt ledsna heliumballonger. :)

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu är vi hemma i Lse igen. Vad kul att allt gick så bra, inte minst för att du jobbat så hårt för att ordna ett riktigt kalas.

Nästa veckoslut är jag i Finland för att fira min bror där. Vi skall ge honom ett presentkort för "cykelgrejer".

Vet du vilken dag Pauls föräldrar skall flyga från Umeå till S-holm?

2010-06-26 @ 22:43:35
Postat av: Ida

Är inte helt hundra men tror att det kan vara den 9e. Vi åker nog dit för middag imorgon så jag kan checka då.

2010-06-26 @ 23:08:20
Postat av: Jo

Ska Pauls föräldrar också åka till Sverige? Gud vad kul! Kul att det blev en lyckad fest =)

2010-06-26 @ 23:46:40
Postat av: Ida

De är i England för en kurs först & kommer sedan över till Stockholm för ett par dagar samt cirka en vecka uppe i norrland. Ska bli jättekul att få visa dem stugan! Kram!

2010-06-27 @ 00:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0