Kommer sakna...

Klockan är snart halv elva här i Toronto. Paul & jag packar på - taxin kommer & hämtar upp oss klockan 7 imorgon. Hitintills har jag packat alla klättrargrejer + sovsäck, resehandukar & annat roligt. Däremot har jag inte ens börjat packa personliga saker så som kläder. Har inte ens speciellt bra koll på vad jag kan tänkas ha med mig. Allt jag vet är att min duffel är proppfull, så det blir till att klämma in allt i min klätterryggsäck. Uj, minns när jag reste med stil i stilettklackar & trench med min Mulberry på armen... Jaja, det blir väll förhoppningsvis lite fler resor av det slaget också. Hur mycket jag än ser fram emot resan finns det en sak som både Paul & jag mår dåligt över. Mammut.

 

Just look at that little face! Inte vill man åka ifrån något så urbota sött & underhållande! Iiip, separationsångest innan vi ens lämnat huset. Tack & lov ska Ines, vår granntjej som jag ger svenskalektioner, ta hand om honom. Känns jättebra, hon känns så ordentlig att jag inte behöver oroa mig. Dessutom har vi precis chippat honom, så kommer han bort (TA I TRÄ) går han iaf lätt att identifiera. Just nu håller Paul på & riggar ett "underhållningssystem" för honom - dvs timerstyrd radio & ljus så att han inte behöver trycka i mörker & tystnad när Ines inte är här. Själv ska jag börja skriva på skötselrutiner - alla upptänkliga scenarion måste täckas in!


Kommentarer
Postat av: mgs/ma

Ja, vilket face. Tur att ni ha en pålitlig kattvakt! Ha nu en fin vecka i LA med fint väder och GLAD PÅSK!

Kramar

2010-03-31 @ 18:57:58
Postat av: Ida

Han var SÅ lycklig när vi kom innanför dörren. Helt hjärtskärande!



Ringer i helgen, men tills dess - snälla, snälla, köp en förpackning torrschampoo & skicka till mig. Glömde min på toaletten i Chicago & är nu helt utelämnad till dåliga hårdagar. Hilp!

2010-04-09 @ 15:21:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0