Don't want to be in town...

Det är 25 grader idag & himlen är vackert blå. Jag vill INTE vara i Toronto idag, jag vill vara ute i Bon Echo igen! Jag vill klättra, hajka i skogen, laga mat ute på grillen, dricka lite rödvin, smyga på ekorrar & åka båt! Måste erkänna att jag har en väldigt svag punkt för det sistnämnda. Efter mer än två decennier av eka & åror är det en sån kick att åka motorbåt! Jag vill också lära mig att köra, vi får se vad vi kan göra åt det...
Cristina and moi.
Jag vill OCKSÅ sitta bakom ratten & vara lite "ond" & elak  & köra mot vågorna så att mina medpassagerare skriker & piper när de får vatten över hela ryggen. Men... nu kommer ju inte denna dagen att vara den dag jag vare sig klättrar eller lär mig köra motorbåt. Nope, dagens mesta utomhusaktivitet var väl antagligen min morgonpromenad i parken. Nu blir det dusch, jobb & tillslut IKEA besök för att köpa nya skärbrädor. How exciting.

Kommentarer
Postat av: Jo

25 grader varmt, wow! Här vaknade jag med snö på marken och nu har temperaturen kämpat sig upp i 11 grader... Jag är lite avundsjuk måste jag säga =)

2010-05-05 @ 16:05:51
Postat av: Ida

VA! Har ni snö fortfarande?! Men du bor ju inte i lappmarken! Jag kan förstå om Lse fortfarande har snö & kan råka ut för lite snö så här i början på maj, men Linköpingstrakten? Håller tummarna för att ni får vår snarast!

2010-05-05 @ 16:55:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0