Hur man förstör en dag...

Jaha. Dagen började ju bra med 50 min promenad & trevlig frukost, men sen blev den riktigt usel. Eftersom min vikt i nuläget ligger på 57 kilo, vilket är för mycket enligt min mening, så arbetar jag på att ta mig ned till cirkus 54-55. Ingen vådlig viktminskning eller så & inga tokiga bantningsmetoder. Bara nyttig mat & mer motion. Anyway. Idag bestämde sig vågen för att visa 58 kilo, vilket är så in i helsike orättvist eftersom jag varit superduktig de senaste dagarna & jag dessutom vägde in på 57 kilo igår. Betämde mig dock för att det bara är att ta små bakslag & gå vidare med livet. Dvs, ända tills jag råkade nämna min "ett-kilos på ett dygn" viktuppgång för Paul & han bara "Ja men du åt ju rätt mycket till middag igår". Då gick det liksom inte längre att mota undan den där ilskan & besvikelsen. Nepp. Jag blev jävligt arg istället. Så SJUKT okänsligt. Du åt ju mycket... Inte rätt sak att säga till sin flickvän. Inte rätt för fem jävla öre. Så, nu känns den här dagen rätt bränd. Nu kan jag lika gärna bara göra allt tråkigt som ligger på hög & väntar här på kontoret för så himla mycket bättre kommer ju dagen inte att bli i vilket fall.

 

Du åt ju rätt mycket... Bite me.


Kommentarer
Postat av: ma

Ibland är det klokare att låta bli att försöka förklara något om än med välvilja. Kram M

2010-05-18 @ 20:40:20
Postat av: Ida

Ja men jag åt ju inte ett kilo! Satan vad irriterad jag känner mig fortfarande. Du åt ju rätt mycket igår... Ibland skall män bara knipa igen för de har fan ingen känsla för vad man säger eller inte!

2010-05-18 @ 21:09:23
Postat av: mgs

men fan, man ju klossa ut mer än ett kilo, oroa dig inte.

2010-05-19 @ 04:49:05
Postat av: Ida

Alltså det var väl inte kilot som var det mest upprörande utan mer Pauls idioti. "Hm... Flickvän upprörd, oh jag vet berätta att abnormt matintag kan öka vikt!". Det var liksom så himla dumt formulerat. Sedan försökte han rädda upp det hela med:



1) Samma argument som du "I mean, it´s probably because you´re filled with poo!"

2) Googla info om kvinnors vätskeupptag kring mens & skicka det till mig på jobbet.



Det sistnämda var liksom så dumt att jag tvingades förlåta honom. Det hade känts lite som om att fortsätta vara arg på en golden retreiver annars. Vi hoppas på att hans hjärna har flyttat tillbaka i huvudet idag.

2010-05-19 @ 13:33:39
Postat av: mgs

kämparvilja! Fan den som ger sig...fast ja, han vinner ju på default

2010-05-19 @ 15:44:46
Postat av: ma

Ibland är det som Ingemar Stenmark, en av de stora golden retreiverna, klämde ut ur sig: "He lönn int förklara när he int förstå", fast han inte syftade till mäns beteende i vissa situationer. Kram



2010-05-19 @ 21:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0