Lite för mycket jobb...

för att hinna blogga blev det i helgen. Paul & jag drabbades av något slags fanatiskt "rensa upp hela huset" ryck & bockade av cirkus 15 av alla de där sakerna som står på den ständiga att göra listan. Jag målade golvlister, städade alla ytor i köket med spray & borste, lagade mat till åtta personer, dammtorkade hela huset, tvättade alla fönster på insidan, hade ett litet ryck & småklättrade på fasade för att rycka bort gamla döda murgrönerankor, tvättade kläder, bäddade rent & så hann det klämmas in en visit på IKEA också. Ja, & så städade jag i vårt lilla solrum, som hitintills varit en skräpbod, & skrubbade utemöblerna med något alldeles för frätande för att jag skulle våga göra det utan plasthandskar. Paul jobbade ungefär lika hårt som jag (han fixade bland annat utsidan på fönstren) så när vi tillslut damp ned i soffan på söndagkväll kunde vi konstatera att:

 

1) Vi haft en väldigt lyckad fest

2) ALLA festdeltagare älskade Mammut & ville ta med honom hem (jaja, inte vår förtjänst men man får skryta lite när man är stolt över något...)

3) vårt hus nog aldrig varit så här rent tidigare.

 

Nu har vi upprättat en ny lista på saker som behöver göras. Det blir nämligen stor fest här den 25 juni (Pauls födelsedag + midsommar) & alldeles uppenbart så behöver vi ju ha en anledning innan vi verkligen får ändan ur &  städar ordentligt. Tror att besök kan ha samma effekt... Så ifall att någon känner för att komma & hälsa på så hade det ju varit helt oki.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0