Microbeads...

Har lite småkul på jobbet just nu, Jörg anser nämligen att jag efter två dagars träning är tillräckligt bra för att få förtroendet att hantera hans SEM utan övervakning. Eftersom han aldrig ger positiv feedback verbat så väljer jag att se på detta som att jag inte är en helt katastrofal PhD-student i hans ögon. So, jag gottar mig lite. För tillfället mäter jag små plastkulor för att kalibrera mikroskopet. Har harvat mig igenom 30 foton på kulor i storleken 2 micrometer & nu jobbar jag på nästa dimension, 5 micrometer. Efter det följer 7, sedan 10 & när jag klarat av storlek 15 så räknar jag kallt med att dagen är slut & att jag kan packa ihop mina pryttlar & dra på pilates. Långhelg (måndag är en ledig dag) = precis vad jag behöver just nu!

Kommentarer
Postat av: ma

Man måste tolka vissa människor enbart utifrån deras handlingar, annars kan man börja tycka illa om dem. Har du fått något tecken eller antydan från Jörg om du får åka till Italien i juli? M

2010-05-21 @ 21:28:27
Postat av: Ida

Han verkar rätt positiv så jag håller tummarna för att det ska gå vägen, blir faktiskt jättebesviken om jag inte får åka. Så hoppas, hoppas, hoppas!

2010-05-21 @ 21:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0