Spandex...

Whii! Idag blir det 28 grader varmt här i Toronto! Underbart! Kändes redan nu på morgonen då jag skuttade ut på trappen för min morgonpromenad, stannade upp & kastade in den långärmade tröjan i hallen. Kände mig väldigt somrig & lätt där jag knatade i Juicy byxor & träningstopp. Ända tills jag kom ut i parken & möttes av de botoxade hemmafruarna vill säga. Så. Mycket. Spandex. Eller snarare, så lite spandex på var & en av dem. Jag har väl högst ett par shorts som är lika korta som de spandexversioner de bar. Mina shorts känns dock oki eftersom de är i jeanstyg & följaktligen inte fullt så tajta som de som visades upp i parken. Herre... Jag undrar vad som ska hända med en för att man ska tycka att svart spadextopp & shorts måste bäras klockan 8 på morgonen som ett fashion statement (plus att man dränker in sig i parfym innan man lämnar huset för sin promenad)? Jag tror att man måste: ha väldigt mycket pengar som man inte införskaffat själv, vara hemmafru, känna sig väldigt osäker på sin man & börja få en liten medelålderskris. So, då skaffar man sig PT & spandex, botoxar & drar lite & tada, problem solved!

Kommentarer
Postat av: Jo

PT?

2010-05-20 @ 19:53:06
Postat av: Ida

Personal trainer. Det & en dietist är absolut nödvändigt. Uum.

2010-05-20 @ 22:14:51
Postat av: Anonym

Vad kul! Vi har haft en värmebölja i Västerbotten sedan Kristi-himmelsfärd, vilket gjorde att sommaren uppstod på 3 dagar. Jag har aldrig varit med om något liknande.

I början av juli far jag till Finland, över ett veckoslut, för att fira Veikkos födelsedag på ett gammalt glasbruk i Nuutajärvi. Veckan därefter är jag bjuden till en återfest, av en skolklass, som gick ut gymnasiet -95 och som hade mig som klassföreståndare. Jag hade alltid trevliga elever- eller hur! Kram

2010-05-20 @ 22:15:38
Postat av: Ida

Ja farmor mailade & klagade över värmen, det tyckte jag var väldigt roligt. Speciellt som hon skrev fel i sitt föregående mail & sa att hon planterat mango (istället för mangold). Det blir värsta tropikresan hem i sommar, det hör jag ju!



Vad roligt att du åker på Veikkos födelsedagskalas, antar att han fyller 60 jämt. Jag kanske kan skicka blommor härifrån om jag bara har en adress. Klassåterträffen tycker jag låter superkul, jätteroligt att de bjöd in dig också! Ringer i helgen, har bara haft SÅ mycket på jobbet denna veckan. KRAM!

2010-05-21 @ 00:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0