06.22...

Vaknade tidigt idag. Låg ett tag & funderade på om det var lönt att somna om eller inte & kom fram till det senare. Lika bra att starta dagen & försöka vara lite produktiv från scratch. So. Nu har jag ätit frukost, matat MoMo & ,efter att jag förhoppningsvis önskat lite rätt på bloggen så att den publicerar det jag vill..., så ska jag ta itu med ett manuskript som legat & samlat damm sedan sommaren. Undrar ni vart energin till att sitta & skriva manus innan klockan sju på morgonen kommer ifrån? Denna lilla boken. Här snackar vi 150 sidor motivation! Kanske bland det bästa jag någonsin läst. Killen är psykolog & så rolig att jag sitter & fnissar på tunnelbanan på morgonen! & Magnus - du vet hur du DOG av skratt när jag berättade om min "Fail ratio". Paul J. Silvia backar upp mig på den frågan! Det är den typen av OCD som gör att man får saker & ting gjort/kommer någonstanns i livet. Mera spreadsheet åt folket, våga föra protokol över vad du egentligen presterar. Alldeles för många är för slappa mot sigt själv. Statistik tillåter inga lama ursäkter!

Kommentarer
Postat av: Jo

Men det betyder ju att man måste göra statistik över sig själv, o det orkar ju bara de som redan är motiverade... Tror inte att det funkar på en slappis som jag =P

2010-11-27 @ 11:54:46
Postat av: Ida

Nej men det är perfekt! Man blir sjukt motiverad av att se VAD MAN GÖR & jätteirriterad över vad man INTE GÖR. Så man tävlar liksom lite mot sig själv. Klarar man av sina mål så måste man dessutom ge sig själv en liten belöning, människor behöver morötter. Ta tex Fjällräven Classic. Det kommer ju bli sjukt jobbigt att träna så mycket som vi måste träna innan tävlingen & sedan kommer det att vara sjukt smärtsamt att gå 110 km på tre dagar för att få det där guldet som vi vill ha. Men, fixar vi det så har jag lovat mig att jag får köpa en fin handväska. Fixar vi det inte, ja då blir det ingen. Motivation, motivation, motivation! :)



Kraam!

2010-11-27 @ 15:56:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0