Moving forward...

Vår lilla klubb tuffar på frammåt. Vi lyckades fördubbla antalet betalande medlemmar igår. Från fem till tio. :) Jaja, allt måste ju börja från noll. Nu gäller det alltså att mata aktiviteter de kommande månaderna så att våra medlemmar faktiskt känner att de får ut något av den hutlösa summan (10 dollar...) som de betalt för medlemskapet. Vad som är skönt är att ett par personer vill vara med i styrelsen. Det kommer ju att underlätta lite. I nuläget har vi ju bara tre personer på fem poster & det är kanske inte helt optimalt. Eftersom bara två av dessa tre personer, dvs Becky & jag, kunde komma på gårdagens möte så fick vi båda vara något av multitrollkonstnärer. Från att leka flyttgubbar & bära ner en enorm white board till puben (för vår power point presentation), till att vara servitris (av någon anledning fick vi ingen hjälp med den första omgången öl, kanna + 5 glas, vilket resulterade i en enorm uppvisning i balans från min sida) samt teknisk support (koppla upp projektorer till Mac´s). Ja & mitt i allt detta så gällde det ju att vara trevlig, köra igenom klubb-presentationen & försöka notera allt som sas av våra nya medlemmar.


Men jag hade kul! För det känns som att detta kommer att gå vägen, som att UTRCC kommer att finnas kvar på UofT´s campus om trettio år & ha ett litet kontor där Becky & jag tittar ner från väggen från gulnande fotografier. Så, det är det vi får kämpa för - att så ett litet frö som lämnar ett avtryck som inte suddas ut alltför snart.

Kommentarer
Postat av: ma

Riktigt roligt att följa med hur det går för dig och Becky! Tummen upp, M

2010-11-04 @ 20:56:34
Postat av: Ida

Tack, tack! Det är faktiskt en helt annan femma att vara med & skapa något helt nytt. SWEA är liksom så etablerat att man bara blir trött när saker & ting inte fungerar. Med UTRCC känner man mer "Jaha, men då måste vi bli BÄTTRE". Rätt skönt. :)

2010-11-04 @ 22:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0