OH NO!

Ah! Men varför har ingen sagt att det är första advent imorgon?! Nu blir det till att hiva ut minipumpor, chinese lanterns & alla orange ljus med pumpadoft. Huset måste pimpas inför morgondagen! Här ska letas julstjärnor, värmas glögg & bakas julkakor! Återkommer när emergeny fix har avklarats!

Uppdatering: Inga adventsstjärnor kvar på IKEA. Inte i hela Toronto. Jag vet att det är skitlöjligt att bli upprörd över detta, men jag hade så gärna velat ha en eller två lysandes i fönstren. Blev superdeppig - kändes som att luften bara gick ur mig. Så allt annat fix föll också platt. Morgondagen blir alltså som vilken annan söndag som helst. Pip. Jag vill hem... Har suttit & gråtit ledsna tårar i soffan & känner mig väldigt liten & väldigt långt hemifrån.

Kommentarer
Postat av: ma

Visst är det kul att göra advent! Massor av kramar från oss och en fin första advent

2010-11-27 @ 21:26:45
Postat av: Ida

Men det blev inget av det mamma. Blev så ledsen. Längtar hem jättemycket nu & känner mig väldigt liten & trött. Vill så jättegärna ha en fin adventstjärna att lysa upp med i sovrummet.

2010-11-28 @ 01:13:51
Postat av: ingrid

usch då. vet hur det känns precis. när det är kallt och man är långt borta och inte orkar mera! jag är ganska deppig själv eftersom jag inte tror jag får financiering till mitt EU projekt om att rädda världen, utan istället kommer behöva jobba för industrin...och forksa för pengar, och inte med hjärtat...och det gör mig så arg! suck...nåja. Hoppas du är vid bättre mod. Skickar en mental julstjärna!

2010-11-29 @ 15:14:35
Postat av: Ida

Tack för din mentala stjärna, den värmer! Håller tummarna för att det ska gå vägen för dig, är det någon som jag tror har energin att rädda världen så är det just du! Kram!

2010-11-30 @ 01:08:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0