Country chic interior ideas...

Vi rullade ju tillslut in i Montreal & jag lyckades ta mig till UQAM. Rent forskningsmässigt blev det sedan en väldigt lyckad resa. Kenneth & jag småsålde in ett projekt & fick en massa nya prover för besväret, jag fick en påse med sediment från Venezuela (mer om den senare...) & ett halvt om halvt erbjudande om mer prover från the leading lady, Anne de Vernal. Rent privat så blev resan enormt lyckad på hotelfronten. Men checka!


Vy från badrummet (som hade bubbelpol!). Någon gång ska jag SÅ ha ett sovrum som är så stort att jag kan ha en liten hörna med fotöljer där jag kan sitta & sippa te, läsa tidningen & klappa mina corgi hundar.

Älskade tapeten. Tror dock att det krävs lite för mycket övertalning från min sida för att få Paul att gå med på en fondväg - så jag orkar inte. Spar det tills den dag vi flyttar till ett annat ställe. Då tänker jag bara köpa tapetrullarna & tvinga in dem i interiören. Har Paul några invändningar så tänker jag referera tillbaka till vårt Montreal intåg 2010. Jag är kvinna, vi får vara långsura över liknande saker & använda dem som argument för att kuva partners i inredningsfrågor/semesterplanering. Denna incidenten känner jag att jag lätt kan mjölka fram till... mjaaa, 2038 eller så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0