Det är INTE sant!

Alltså, ni kommer inte att tro på detta men det är helt sant - bilen dog precis innan vi kom till Montreal. Slut på benin. Jag satt bara & gapade som en annan fågelholk. Inte helt oki över huvud taget. Så efter att vi fått hjälp att toppa upp tillräckligt för att ta oss till nästa bensinstation var jag VÄLDIGT tyst. Krävdes lite salad med ankbröst & ett glas rött innan jag tinade upp lite & började känna att jag inte ville lappa till Paul hårt på skallen. Sedan hjälper det ju till att komma över allmän tjurighet när ens hotel är helt jäkla fantastiskt fint. Här ska jag bo varje gäng jag åker till Montreal!

Kommentarer
Postat av: Ann

Jag trodde ni har benisnmätare i er SAAB som larmar när det är tio liter kvar. Det gör i alla fall vår!!!!!!

2010-10-08 @ 15:19:56
Postat av: Ida

Jo men vi har en funktion som visar hur många kilometer det är kvar innan tanken är tom. Paul går på den lite väl optimistiskt... Nu tror jag dock att han inser att den INTE går att lita på fullt ut. Samt att det är väldigt dumt att låta mätaren gå så i botten i första läget. Det har han nämligen fått klargjort X antal gånger under veckan.

2010-10-10 @ 14:04:28
Postat av: Jo

Ni borde investera i en extra tank att ha i bagaget =)

2010-10-13 @ 12:29:05
Postat av: Ida

Eller en tågbiljett nästa gång jag ska åka någonstanns för jobbet... Var nog det argaste jag varit under hela vårt förhållande. Tack & lov är jag inte alltid långsint, så Paul är förlåten för denna gången. :)

2010-10-13 @ 13:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0