Morgontankar, engagemang & styrka...

Herre je vad hemskt... Andra gången i rad som jag vaknar upp i svinottan efter ett SWEA-möte för att jag har så många planer & tankar i huvudet kring hur vi kan bli bättre. Jag ska ju inte ta på mig mer jobb! Fast det går ju inte när man vaknar 05.45 för att man kommit på att det säkert sitter ensamma små svenska tanter på hemmet här i Toronto utan någon kontakt med Sverige & utan mandelkubbar & gevalia. I mean, det gör ju ont i hjärtat bara man tänker på det! Så nu måste jag försöka kicka in något slags "Farmors Program", helst i sammarbete med Svenska Skolan. Hade väl varit super om de allra yngsta kunnat få träffa de allra äldsta & höra om hur det var i Sverige för cirkus 80 år sedan? Eller? Är det bara jag som drabbats av något slags "Post-Utflyttar" syndrom som gör att jag har blivit alldeles idealistisk & vekhjärtad? Ett är säkert, jag brinner mycket mer för saker & ting sedan jag flyttade hit till Canada. Ett bra exempel på det är bröstcancerforskningen. Under gårdagens möte lobbade jag igenom att vi ska ha en rosa månad nästa år, med found raiser & allt. Min lilla projektbebis under det närmsta året. So Jo, jag kommer inte att skicka vidare ditt mail, du vet vad jag känner för alla de typer av kedjebrev, men jag hoppas att engagemang från hjärtat vart annat år räknas som en oki kompensation?

 

Idag känner jag mig så stark, det känns verkligen som om jag kan förändra världen. So, nu tänker jag starta dagen & arbeta för att göra denna tisdagen lite mer värd än alla andra tisdagar. Kram!

 


Kommentarer
Postat av: Jo

Det går alldeles utmärkt =) Låter som en jättebra idé förresten. Go you! Ang. mailet glömde jag bort att du inte gillar sånt, är inte överförtjust i det jag heller men det var så sött så jag kunde inte låta bli =)

Puss!

2010-10-23 @ 14:55:28
Postat av: Ida

Oki, då säger vi så! Jag har STORSLAGNA planer! Tänk rosa ballonger & återförsäljning av bla snösmycken där delar av intäkterna går till just bröstcancer. However, måste bara klara av SWEAs julmarknad, sedan får jag börja se över mitt lilla frö. :) & mailet var sött - det är bara det att jag aldrig skickar sånt vidare. Däremot kan jag kan outa min bh-färg på facebook för bröstcancer, så engagemanget finns ju definitivt! :) Tusedn kramar!

2010-10-24 @ 17:38:55
Postat av: Jo

Wow! Ja, det låter som storslagna planer och med dig vid rodret helt genomförbara =) Håll mig uppdaterad!

Kraaaam!

2010-10-26 @ 15:22:31
Postat av: Ida

For sure, är det någon jag kommer att hålla uppdaterad så är det du! Hade inte du varit min allra finaste Jo så hade jag ju inte brunnit för detta på samma sätt. Jag hade väl köpt någon rosa nål kanske & hummat något om "huga" & sedan brytt mig ungefäre lika mycket som jag bryr mig om katastrofoffer i Kambodja eller folk som lider av... ja vad sjutton som helst. Dvs, man tycker att det är HEMSKT när man hör det men det drunknar i stormen & man knatar vidare i sitt liv & tänker inte på att det kan hända en själv eller någon man älskar.

2010-10-26 @ 22:26:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0