Minimum salary...

Jaha - ibland kan jag ju konstatera att jag HATAR UofT. Av någon anledning kände de inte för att betala ut någon lön för den tid jag undervisat i september. Nope. Istället fick jag bara en liten del av anslaget. $500... Hur i helvete ska man gå runt på $500 på en månad? Få se, när hyran är betald hur mycket har jag kvar då? Inte en cent, ja så var det ja. Igår, när jag var övertrött & kom på det här vid åtta-tiden på kvällen, resulterade det i enorma mängder tårar. Idag är jag arg istället. So, nu ska jag in till avdelningen & strida för min sak. Jag har jobbar så hårt hela september att om någon så mycket som andas om att detta skulle vara rätt på något sätt så blir det inte roligt för någon. However. Just nu ska jag intala mig själv att det bara är något som gått fel i lönerullarna. Inte smart att påbörja en mental konfliktsituation innan jag ens lämnat hemmet. So, jag tänker istället på när jag var ute & undervisade i onsdags. Då var jag fortfarande lyckligt omedveten om UofT´s senaste lilla drag & njöt istället av solen & hösten.


En monarkfjäril - de samlas nu på hösten i massor. Målet är att bli ett stort moln av små fladdrande kroppar som kan resa ned till värmen i Mexico.

Uppdatering: Tydligen hade Jörg glömt (?!) att lämna in det kontrakt som visar att jag undervisar denna terminen. Så nu har UofT´s kvarnar långsamt börjat mala för att rätta till detta lilla problem. Har jag tur kan de kanske fixa allt till på tisdag. Jag känner ju att de alla kan gå & dö en smula.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0