Alldeles för mycket vin...

blev det igårkväll. Anledningen stavas Megha. Energin som den människan har är otrolig & hon bara sveper med en. Så helt plötsligt så går dagen från stillsamt trevligt 1-årskalas (Elsas) till att sitta & shotta lapponia. När hon hittade sin gamla sari var lyckan total. Här skulle det lekas barbie! Dockan var naturligtvis jag...


Vecka, vecka, vecka. Grymt många veck ska in för att det ska bli ett autentiskt resultat. Vi fuskade dock lite. Dels för att jag inte hade rätt typ av underkjol & dels för att Megha inte var helt 100 på hur det hela skulle göras eftersom hon alltid haft tjänstefolk som stått för vikandet.
Konservativ Indian Barbie.
New generation Indian Barbie.
Sedan fördrevs resten av kvällen i sarin. Detta inkluderade även att vinka hejdå ute på garageuppfarten vid tvåsnåret på morgonen. Den här måndagen känns med andra ord lite seg.

Kommentarer
Postat av: ma

Men du ser ju jättefin ut i den! Att bära en sari på sig är i sig en upplevelse, t o m Mammuth tycks fatta det. Det som inte stämmer är en ljus tjej i sari!

Kram

2010-09-27 @ 21:09:11
Postat av: Ida

Tack mamma! Paul & Megha var helt till sig & tyckte att jag var hur fin som helst. Så nu har Megha sagt att hon måste gifta sig så att jag MÅSTE köpa mig en egen sari. I så fall tror jag dock att jag går på lite mer färg, försvann liksom lite i allt det vita kände jag. Så köper jag en sari en dag så blir det guld, kungsblått & paljetter!

2010-09-27 @ 21:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0