Ironi...

På rätt hög nivå tycker jag att det är när jag vaknar klockan 4 på morgonen efter det att jag avslutat den föregående dagen med ett inlägg om hur skönt det ska bli att sova... Nu är klockan halv fem & jag har gett upp. Vaknade av en mardröm & sedan låg Paul & ryckte i sömnen så mycket att det bara blev jobbigt att ligga kvar. Paul sover ju i vanliga fall rätt stilla, så det ska bli intressant att höra vilken mara som hemsökt honom. Min mardröm var av den typen som är obehaglig & ger en känsla som sitter i även efter det att man vaknat. Det känner jag att jag kan vara utan, så då är det lika bra att bara starta dagen istället. Har bara saker inplanerat till halv sju ikväll så i värsta fall tar jag mig igenom dagen tills dess & går & lägger mig klockan åtta i stället. Det är ju kanske inte helt optimalt, men vad sjutton - man får väl vara lite flexibel. Vill systemet ha upp mig nu så får det väl vara så. Vad gör det om hundra år i vilket fall?

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag vaknade också kl 4 inatt o hade också svårt att somna om. Jag lyckades dock o vid det tillfället hade du nog nyligen lagt dig. Men ändå lite av ett sammanträffande =D

2010-09-30 @ 16:05:00
Postat av: Ida

Hm, vad är det de säger - att fyra-fem (vargtimmen) är den tid på dygnet då ens imunförsvar är som svagast. Kanske har med det att göra. Skönt att du kunde somna om, jag känner mig förvånansvärt pigg med tanke på hur lite sömn jag fick in i natt. Så det blir nog något av denna dagen också! :) Vi måste förövrigt försöka få till en telefontid, saknar dig massor! Kram!

2010-09-30 @ 16:30:37
Postat av: Jo

Hmm, det där med imunförsvaret vet jag inte om jag hört förut. Det tog ett bra tag innan jag somnade, var nära att ge upp jag med men sedan så sov jag =)

Ja, telefontid vore inte en dum idé, jag saknar dig en hel massa också.

2010-09-30 @ 17:22:35
Postat av: Ida

Jo jag tror att det är så, till & med så illa att de flesta trillar av pinn under de timmarna.



Hm, oki... mitt schema är helt galet just nu men på söndag har jag bara en middag inplanerad. Hade det fungerat för dig?

2010-09-30 @ 18:22:25
Postat av: Jo

Jag bor på landet med pappa, som du förstår är jag HEMSKT upptagen men jag tror att jag kan klämma in dig på söndag i mitt mkt späckade schema ;)

2010-10-01 @ 19:58:04
Postat av: Ida

Du tror det? En kvart eller så? Jag lovar att vara:



1) Kortfattad

2) Strukturerad

3) Oflammsig



Eller något åt det hållet i varje fall. Har du fungerande skype eller blir det vanlig telefon?

2010-10-01 @ 22:55:59
Postat av: Jo

Ja, det där med kortfattad, strukturerad o oflamsig är ju precis så som vi brukar arbeta så det funkar nog. Kanske att vi kan behöva liiite mer än en kvart =)

Min mic är trasig o har inte köpt ny så det får nog bli vanlig telefon.

2010-10-02 @ 15:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0