Ut på tur, ändå sur...

Större delen av gårdagen var hur trevlig som helst. Vid tolvtiden rullade vi ut från Toronto med var sin Starbuckskopp i handen & med matsäck i ryggsäcken. Färden bar till en park cirka 90 minuter bort där vi sedan hajkade på små skogsvägar i tre timmar. Väldigt mysigt & höstigt!


Sedan åkte vi hem, svidade om, plockade upp Victoria & åkte på SWEAs kräftskiva. Blev en massa kräftor, räkor & två flaskor vitt. Hade himla trevligt & pratade i hundratjugo hela vägen hem. Väl hemma drack vi var sin kopp te i soffan & det var där kvällen vände. För de där vinglasen... ja, de fick mig att känna ett nödtvång att PRATA ALLVAR. Dvs, gnälla över domestiska sysslor som jag kände att Paul kunde sköta medan jag jobbar. Nu är det ju inte så att jag inte står för de åsikterna, men heeerre. Jag är 27, jag ska ju fatta bättre än att prata om sånt när man är lite småtipsy. Totalt helt fel tidpunkt att dra upp den typen av frågor när man inte kanske är helt kapabel till att få killen att tro att det är hans egna idéer. Så det var ju lite ostrategiskt & väldigt onödigt med tanke på hur trevlig resten av dagen varit. So, eftersom jag stundtals kan känna att jag var rätt orättvis så tänker jag be om ursäkt med en laddning kakor. Ge & ta, det tror jag är livsviktigt för att få ett förhållande att fungera - & just nu är det jag som måste ge lite. Sedan skadar det ju inte att det också är himla kul att baka... :)

Uppdatering: Det blev kolakakor, choklad & ingefära. Nu drar helgens städprojekt igång, Megha kommer på middag ikväll & innan dess måste huset få lite uppmärksamhet. Inte helt oki när köksgolvet småklibbar... So, nu ska jag roa mig med mopp & kvast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0