Dagens härligaste & ändå inte...

Åh vad sjukt nöjd jag kände mig när jag tejpade ihop det sista paketet - fyra stycken blev det totalt! Behöver liksom inte vara så märkvärdiga saker som hamnar i kartongerna, men det känns liksom skönt i hjärtat att få skicka åtminstonde något litet till personer som man tycker väldigt mycket om.


Fullt lika skönt i hjärtat kändes det inte på postkontoret. Jäklar i min lilla låda vad man får betala ur näsan för att få en plats på 20x30 cm i en container som ska puttra över Atlanten. Kan ju än en gång konstatera att jag avskyr Canada Post (förrutom de där hemleveranserna då). Jaja, bra att man kan förtränga sånna otrevligheter & istället fokusera på hur klatchigt & fint man kan få till det enbart med hjälp av lite nationalistisk tejp!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Värdet av paketets innehåll måste ändå överstiga postkostnaderna - där går min gräns! Men, som du skrev, så känns det så himla skönt när man väl fått i väg något till de sina! M

2011-04-28 @ 21:59:06
Postat av: Ida

Nja, i tre av de fyra fallen gjorde det väl kanske det. I det fjärde fallet gjorde det absolut inte det - vilket kändes grymt surt. Fast det var också för att jag var tvungen att skicka det Express. Det tänker jag ju INTE göra igen. Fast, nu är det i alla fall gjort & det känns himla bra i hjärtat!

2011-04-30 @ 05:55:10
Postat av: ma

Det märkliga är att de två små paketen jag skickade sist till dig kostade nada och kom fram inom en dryg vecka! Ibland undrar jag om postservicen lite liknar systemet i England; om brevbäraren inte kan läsa adressanten/adressen kastar de posten i diket, enl min syster. M

2011-04-30 @ 08:32:39
Postat av: Ida

Jag tror att mycket är beroende på måtten - nästa gång jag skickar något så får det banne mig vara platt som en pannkaka! :)

2011-04-30 @ 13:37:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0