Feeling better + hunting eggs...

Mår mycket bättre idag. Fortfarande förkyld, men nu är ju åtminstonde vänster sida av ansiktet i ungefär samma form som höger - så det får ju ses som ett stort steg frammåt. Började känna hur orken återvände redan igårkväll, så äntligen fick vi till den där äggjakten som har blivit lidande under hela påskhelgen. Paul var först ut... Leta, leta, leta!


& tada! Ägg upphittat! Var så trött & hängig när jag skulle gömma det att jag bara flyttade det från fruktskålen (den precis ovanför Pauls huvud) till ishinken i silver - cirka 15 cm bort... Inte mycket fantasi där inte.

Paul hade varit lite klurigare & fick hjälpa mig med många "fagel, Ida, fagel!" & "varm, you are varm now".

& tillslut hittade jag mitt ägg ute i lådan med alla skoputsar prylar! Sen öppnade vi farmors ägg också - så vi hade en riktig liten äggöppnarfest!

Tack så mycket för alla fina saker - blev så glad!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad roligt att de svenska påskäggen, det blev väl ca 8 st, triggade igång leksinnet med avkoppling. Det känns också bra att du nu börjar återhämta dig från förkylningen. Kram

2011-04-26 @ 20:16:17
Postat av: Ida

Det hade faktiskt blivit nio om vi fyllt upp det jag fick från Åsa & de fyra jag fick från Krista. Men jag blev så himla ursclig att det inte blev av. :( Men nästa år! Är i alla fall väldigt glad för de fyra som vi fick med innehåll, de gjorde mycket av påsken i år! Kram!

2011-04-27 @ 05:14:52
Postat av: ma

:)

2011-04-27 @ 19:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0