Tokroligt...

Älskar ju våra landlords, men ibland så känns de närmast som om de är hämtade ur en komediserie med risig budget. Igår var Joao gullig nog att köra hem Paul från sjukhuset + assistera mig i att också få in Paul i huset. Vinkade av honom & tog sedan itu med stackars Paul som satt i soffan. Lagom tills det att jag dragit av honom t-shirten (luktade sjukhus) & gett honom en liten tvättlapp & en skål med vatten för att vaska av sig lite plingade det på dörren. Ute på trappen står Joao med en himla massa prylar. "Ryggsträckarmaskin" hojtar han flåsande medan jag stod med munnen på vid gavel.

"We're going to hang him like a pig!"

Här kan man ju argumentera att någon som säger att ens pojkvän ska hängas som en gris på inga vilkor bör släppas innanför ens dörr, men jag tror att jag var lite chockskadad. So, in i huset bar det & så skruvades & bankades detta monstum ihop till tonerna av portugisiska svordommar.


Jag vet inte om det riktigt framgår av bilden, men maskinen är sjukt stor - det är som om Frankensteins brits har flyttat in i vårt vardagsrum. Tanken är att man spänner fast fötterna längst ner & sedan tippar hela alltet rakt bakåt så att man hänger från fötterna. Ett tipp fick vi till igår tillsammans med Joao men sen trodde jag att Paul skulle spy på mattan så då sa jag att grishängandet var tvunget att vänta tills en annan dag. Joao blev grymt besviken, jag tror att han sett framför sig hur han skulle virvla in & bota Paul på direkten. När det stod klart att så inte var fallet blev han skitdeppig.

"So sad" sa han & skakade på huvudet "So sad when young person is disabled like that. It pains me to see him handicapped. Very difficult for both of you. Very difficult for young person to be cripled."

Tillslut hade han muttrat sig ut på trappen & håglöst vinkat hejdå & jag kunde stänga dörren efter honom. Stänga dörren, vända mig om & se på Paul & sedan bara bryta ihop i en hysterisk fnitterattack. Nej, saker & ting är inte så roliga just nu - men Joaos brutala ärlighet som han inte själv uppfattar - den måste man faktiskt skratta åt!

Kommentarer
Postat av: ma

Säger de på sjukhuset att det är diskbrock som gör att ischiasnerven kommit i kläm?

Pa har inte svarat dig p g a att han har inte fått ditt mail. Jag har nu berättat för honom vad jag vet, men han måste ha mer klinisk data för att råda till något. Jag ringde dig på jobbet men du var nog upptagen för det var ingen som svarade. Paul tycks ha fått någon effekt av läkemedel som sattes in och kan vila i a f från plågan. Vi hörs snart igen, M

2011-04-05 @ 22:28:20
Postat av: Ida

De vet inte riktigt, men trodde att så var fallet.



Jag vet att pappa inte fick mitt mail för jag fick ett felmeddelande så fort jag sänt det. Hade varit bra om du kunnat skicka mig pappa mail igen i fall att det är något fel på hur det är inskrivet. När det gäller jobbtelefonen så har jag bytt kontor, så om du vill prata med mig är det bäst att du skickar ett mail så ringer jag upp via skype.



Medicinen har fungerat bra så här långt, han känner av ryckningarna fortfarande - & de gör ont - men han kan i varje fall gå. Så det är positivt. Kram!

2011-04-06 @ 01:17:53
Postat av: ma

Vad bra att medicinen ger någon lindring, så att han slipper att var på helspänn hela tiden, för det tar både på den fysiska och psykiska orken. Pa har fått din hotmail-adress så du kanske redan har ett mail från honom. Jag skall be Mgs, som ev kommer nu hem i några dagar, kolla funktionen i skype. I morgonkväll far jag till Vilhelmina för vi har en avd.chefsträff där på fredag. Vi, pa och jag, kommer tillbaka på fredag och kör upp till farmor på lördag för att se Greven Ory på Met. Så under några dagar är det bara telefonen och mail som gäller.

Joao´s delaktighet i situationen - ja, man måste bara uppfatta det som ett välment deltagande.

Tummen upp för att läkningen skall gå bra. Kramar från oss alla.

2011-04-06 @ 18:40:59
Postat av: Ida

Oki, jag ska kolla mailen från pappa. Så är Magnus hemma hela helgen då? För i så fall vill jag nog ringa honom, saknar honom - & er andra - så mycket!



Kram!

2011-04-07 @ 04:40:59
Postat av: ma

Han är hemma nu, i kväll, och far tillbaka på lördag mitt på dagen, ungeför samtidigt som vi far till farmor.

2011-04-08 @ 22:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0