Världens bästa farmor!

Ja hur firade jag då? Jo med farmorpaket! För strax efter att vi fått det där påskriset så dök också Canada post upp & levererade följande lilla låda (oki, att de kommer med paken till ens hem är en av de saker som är klart bättre med Canada än Sverige). Paket från farmor - tjo & tjim! Så efter avklarad middag var det dags för kvällens absoluta höjdpunkt. Var så exalterad över det hela att jag till & med tog & småstädade huset innan & drog ett par extra borsttag genom håret. Fram med lilla blå paketkniven & så filade jag mig igenom sju lager tejp.


Jublet visste inga gränser - mer västerbottensost (vi som precis gjort slut på förra biten!), färsk torrjäst för både vanliga & söta degar, mer kaviar (det blir lätt fisk till middag imorgon!), lite annat smått & gott som jag visar sen samt en pimpad Paradisask. Paul var lyrisk i sin sjukdimma.

Så farmor - jag kunde läsa att du inte trodde att vi skulle få allt detta innan påsk, men det gick ju super! Så vissa saker trycker jag på till på lördag morgon, för då ska vi slå på storslagen påskfrukost innan vi beger oss ut på ett litet äventyr...

Kommentarer
Postat av: ma

Roligt att även posten kan överraska en med sin snabbhet! Kram

PS: Visst följde Isabels armband med i paketet? Hälsa till henne och Joao från pa och mig.

2011-04-19 @ 19:05:09
Postat av: Ida

Det gjorde det, har inte tid att lämna över det just nu men så fort jobbituationen är annorlunda så bokar jag in en middag med dem.

2011-04-19 @ 22:05:53
Postat av: ma

Gör det när det passar dig bäst. M

2011-04-20 @ 19:40:46
Postat av: Ida

Nästa vecka! Kraam!

2011-04-21 @ 11:12:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0