Nej men vad kul jag kommer ha!

Råkade dumt nog säga till Paul att årets UofT-försäkringspengar går ut den 31 augusti. Paul frågade genast hur mycket jag spenderat av årets tilldelning & jag hummade något om zeros dineros. Sedan dess har han ringt runt över hela stan för att boka in mig på diverse kontroller. Imorgon ska jag på en rutinundersökning hos läkaren klockan 11.30 - sedan har jag paus i en fyra timmar eller så & sedan är det dags att dra till tandläkaren. Där ska jag på rutinkontroll samt tandrengöring. Torsdag innebär ny synkontroll & eventuellt nya glas i glasögonen.

Jag känner mig lite som en bil vars kaross ska på besiktning. Missförstå mig rätt, det är jättebra att han bokat in mig på allt detta för jag SUGER på sånna här saker. Men från noll underhåll till fullspäckat schema... stor kontrast. Undrar vad som planeras in härnäst - stödsamtal hos psykolog för att komma över min flygrädsla?

Hm... det kanske inte är en så dum idé i alla fall - måste kolla upp.

Kollat - herregud vilka nutcases de verkade vara hela bunten, jag tror att jag klarar mig bättre på egenhand. So - bok i att hantera flygrädsla beställd från Amazon. Det får räcka i nuläget.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ang. flygrädslan så finns det ju en utmärkt film i ämnet: Sällskapsresan! "Jag kan flyga, jag är inte rädd" =)

2011-08-24 @ 11:25:56
Postat av: Ida

Ja men problemet är att jag ju ÄR rädd. Så den meningen fungerar inte riktigt. Vad jag behöver är nog en kombination av: 1) förstå hur flygplan fungerar lite bättre (varför ljudet förändras & inte ligger på ett konstant motorsurr); 2) statestik & sannolikhet (back up system etc); 3) sätt att hantera rädslan på BORTSETT från att bli småfull.



Men jag ska ändå testa S-Hs approach nästa vecka!

2011-08-24 @ 15:09:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0