Till Josefin - tvivlaren...

Jo darling! Kom ju på att jag aldrig visade upp hur solrummet blev!

Jag är den första att erkänna att det såg ut som härke innan, men saker som ser ut som forna öststater är till för att fixas. Så Paul & jag har påtat på lite stillsamt - lagt till en sak här, kastat en sak där (moi... när Paul har varit bortrest) & målat om saker på löpande band. Nu är det väl fortfarande inte helt som vi vill det - men en jäkla massa gånger bättre än vad det var tidigare. Så en liten titt kan vi ta - så lägger jag upp ett par avslutande bilder någon dag när jag känner mig ovanligt nöjd med stället.


Här ute äter vi middag så fort det blir varmt nog & på hösten drar vi ut på sommaren i det längsta genom att svepa in oss i filtar & titta på allt det höstigt knallorangea.

En av solrummets bästa investeringar - Liatorp. Såldes för mindre än halva priset på IKEAs "Crazy Wednesdays". Här kan man knöla in allt & det ser mest så där lite charmigt rörigt ut.

Jag önskar att jag hade fler möbler med den förmågan...

Kommentarer
Postat av: Jo

Vädigt, väldigt fint =)

2011-08-31 @ 11:55:23
Postat av: Ida

Tack Jo! Det känns lite overkligt att titta på förebilderna - för hjälp vad fult det var tidigare! Skönt att ha fått lite ordning på torpet!

2011-08-31 @ 17:37:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0