Vad man kan hitta i Toronto!

När jag flyttade till Canada för nästan fyra år sedan rös alla jag kände bara vid tanken. Helviti vad kallt jag skulle ha det. Vad mycket jag skulle frysa. Minns att folk pratade om skoteroveraller & goretexkängor mest hela tiden Canada diskuterades. Hundspannar nämdes också i förbifarten. Samt björn. Väldigt mycket björn.

Jag kan ju säga att det inte riktigt är så illa här i Toronto. Så här i slutet av augusti är det inte helt vidrigt kallt ännu. Snoret varken fryser fast i näsan eller massproduceras. Jag har alla fingrar i behåll & till & med tårna är hälsosamt hudfärgade. Dessutom kan man hitta blommor i folks trädgårdar som är rent av exotiska - titta bara vad vi snubblade över igår!

Har ingen aning om vad dessa blommor heter - men ett är säkert, de växer inte hemma i Lycksele!

& så säljer de sånna här färgglada pryttlar på trottoaren för $6. Jag fick med mig en hem som muntraupp- present. Väldigt tacksamt med pojkvänner som är svaga för ledsna hundögon.

Ah, & över min högra axel kan ni se en av Joaos jättesquash. Jag håller tummarna för att han inte plockar ett par åt oss de här året också. Att ta hand om grönsaker av den kalibern övergår det kunnande som jag förvärvade under högstadiets hemkunskapsklasser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0