Snart 10 år...

Till helgen har jag personligt tioårsjubileum. För tio år sedan åkte jag nämligen ner till Stockholm för att delta i en veckas Nobelseminarier med gamla nobelpristagare. Att få åka dit har verkligen förändrat mitt liv. Min biljett dit var en uppsats om universums uppkomst. Minns när jag fick brevet från Kungliga Vetenskapsakademien... öppnade med darrande hand & kunde sedan läsa det ofattbara, att jag var en av de hundra gymnasieelever som blivit utvalda. Sedan kom dråpslaget. Vi skulle ha en bal & jag dog lite inombords. Kunde bara inte stå ut med tanken på att klämma in späcket i en balklänning. Så jag beslutade mig för att ge upp min plats. Fast... det hade ju gjort en usel askungesaga, om ankan stannat i dammen... så istället åkte jag dit tre månader senare, sju kilo lättare. Sedan dess har det blivit nästan trettio kilo mindre Ida. Vilket helt har förändrat mitt liv. Jag orkar, jag vill, jag vågar!

Utan Alfred - ingen äventyrare. Ingen klättring, inget Kebnekaise, inga tidiga uppgångar någonstanns mellan Nikkaloukta & Abisko.

& absolut inget party värt namnet... :)

Kommentarer
Postat av: Jo

GRATTIS!!! =)

2011-12-08 @ 21:51:17
Postat av: Ida

Tack! Kom på att det är tio år på lördag på förmiddagen idag, så nu måste jag planera in något kul för att fira det hela!

2011-12-08 @ 22:38:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0