Stackars Paul...

Ingen bra timing här. Paul har fått världens förkylning, mer än 38 grader i feber & totalt igenkorkade bihålor. Känns som att morgondagens flygresa kan bli något jobbig. Förkylningar & flygplan suger så hårt. Efter det att min kompis Megha blåste ut en av sina trumhinnor just pga kombon bihåleinflammation & 10.000m upp i luften känns det lite så där att borda något när man inte känner sig helt hundra. Bäst att konsultera Martha för husmorstips!

Kommentarer
Postat av: ma

Nej, det låter inte alls bra! Kan vitlökskuren min pappa hade, som sista utväg, hjälpa här? Han blandade vitlök med mjölk, fråga inte hur det gick till, och bevarade sedan eliksiret i en flaska. Bara lukten av sörjan var så hemskt att jag har inga minnen av att ha varit sjuk i förkylning i barndomen och ytterst sällen därefter med. Negativt minne med en positiv placeboeffekt, but no pills!

2011-12-21 @ 16:19:59
Postat av: Ida

Mjölk & vilök? Nej hu vad hemskt! Jag tror att jag tar död på honom om jag försöker. Vilket ju hade satt stopp för förkylningen men även för en fröjdeful jul. Har knölat i honom apelsin & tänker att det får bli vitlöksbaserad middag samt ett par glas varm svartvinbärssaft därimellan.



Kram!

2011-12-21 @ 16:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0