Day 2 in Lake Placid - morning...

Fantastiskt att en usel frukost kan få en att bli så otroligt grinig. Denna morgonen blev det dessutom än värre. Vi hade nämligen köpt på oss mat för att äta frukost på egen hand men blev sedan informerade om att klubben ordnat så att vi skulle få buffé istället. Så vi knatade in i frukostmatsalen, insåg att det alternativet inte heller var så mycket att hurra över (bacon & amerikanska frysta pannkakor som man stoppar i brödrosten) men åt mest för att verka tacksamma. SEDAN blev vi informerade om att ledaren för vår klubbresa, David (eller idioten som jag numera kallar honom), bara lagt ut för frukosten. Vi var alltså tvugna att betala för eländet i efterhand. 100 kronor för lite äggröra & ledsamt flott... Inte en enda grönsak & pissljummet te.

Nja.

I vilket fall, jag ser fram emot dagens snöskohajk så himla mycket. För idag blir det bara jag & Paul, eller på sin höjd vi två & Christina. Så istället för att älga på 4 timmar non stop så blir det en kortare vända på en 2 timmar eller så, lunchpaus på något litet café & sedan ytterligare en vända eller två. Känns mycket mer som semestertempo - vilket jag faktiskt tycker att jag förtjänar!

Update: Hepp, blir bara vi två. Christina är så arg på Alex att hon inte ätit sedan igårkväll & bara ligger i sängen & strejkar... Inte bra. Efter lite övervägande har Paul & jag kommit fram till att vi tar en vända fram till lunch, åker tillbaka & köper på oss lite tidningar & frukt åt henne innan vi åker ut igen. Förhoppningvis har hon lust att komma med då - även om jag absolut inte tror att det är fallet. Alltså, fatta vad arg man måste vara för att hungerstrejka sig över middag & frukost. Iiik. Å andra sidan, jag förstår henne - Alex körde ett så dumt stunt när de var ute & isklättrade igår att de båda kunnat dö om hon fallit... Idioti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0