Hummer & bubbel...

Vi har nog de bästa hyresvärdarna på jorden. Vi dök upp hemma hos dem med en flaska bubbel, som genast öppnades med en BANG, & gick hem med 1.5 liter Mateus, en hummer & en pappask med portugisiska vaniljbakelser. Jag menar, checka... Hur ofta går man bort på middag & värdparet bara "jaha, men då packar vi väl ner en hummer åt er så att ni inte behöver tänka på vad ni ska laga till middag imorgon"?


Vad vi fick till middag när vi de facto var där? Ja Paul fick en massa fläskstek med någon slags portugisisk linsgryta till (sjukt gott enligt honom & jag måste erkänna att jag fick världens habehäg när jag först såg det) & jag fick en gryta baserat på hummer, bläckfisk, räkor & vitt vin. Är rädd att jag åt som en liten gris - men jäklar i min låda vad det var värt det. Så vansinnigt gott. Hade kunnat fortsätta långt efter det att jag faktiskt slutade, när jag väl ställs inför skaldjur har jag ingen botten. I övrigt var det som vanligt en något skruvad kväll - så fort man umgås med Joao & Isabel uppstår situationer utöver det vanliga. Som exempel, första meningen från Joao när jag kliver innanför dörren "Idaaah! How many babies are you going to have?!" Jag bara "eh... um... well we have Mammut right now...". Joao "Naaah! I mean, how many have you made today!!!". Jahapp, nästan två år sedan vi flyttade in här & denna nästan 70 åriga gubbe lyckas fortfarande småchocka mig varje gång vi ses.

Kommentarer
Postat av: ma

Jag skall fixa det där armbandet nu till helgen, då vi far till famrmor och "Met". M

2011-02-08 @ 21:57:16
Postat av: Ida

Tack, det hade varit super. Hon är en så fantastisk människa - förutom farmor den mest generösa person jag någonsin mött! Dessutom är hon som farmor i sitt sätt att ge utan att förvänta sig att man ska tacka det nästkommande kvartalet...

2011-02-09 @ 01:39:13
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-02-09 @ 02:35:26
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0