I did get some flowers too...

Även om jag nu inte är helt hundra med på det där allahjärtansdagståget så VAR det faktiskt ändå rätt trevligt att få en drös blommor igår. För det var det jag fick, olika varianter som jag sedan fick pyssla ihop själv. För även om det är jättekul att få en färdigknuten blombukett så älskar jag att bara få råmaterialet & knåpa ihop slutresultatet på egen hand. Så även om inte alla tycker att det är direkt jätteromantiskt att få lösa blommor som man sedan får skära till själv så blev moi väldigt nöjd & glad.


En av "råmaterialsbuketterna" bestod förövrigt av den grymt bespottade nejlikan - & det tycker jag är så himla synd. Jag vill verkligen slå ett slag för nejlikan. Titta bara... är den inte himla fin!

Fast allra bäst är att den håller så länge. Jag som alltid känner mig lite småledsen när jag knölar ned vissna snittblommor i komposten tycker att nejlikor är helt fantastiska eftersom de håller en smärre evighet om man jämnför med exempelvis rosor. So, bort med tänket om att de bara hör hemma på begravningar eller knölas in i buketter som billig utfyllnad - de är definitivt ett mycket trevligare inslag än så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0