Kattkiss i hela sängen...

03.44 - Ida vaknar av att hennes fot är ljummet varm & blöt. På täcket står en panikslagen Mammut & kraffsar frenetiskt. Kattkiss i hela sängen...

Nu, så här en 20 minuter senare - med tvättmaskinen full & ett kattbad & en människodusch i ryggen - kan vi ju konstatera att Pauls lilla försök till att få Mammut att använda toalettstolen, istället för kattlådan, fått sitt första ORDENTLIGA bakslag. Hitintills har alla steg gått bra, den gradvisa flytten av lådan till badrummet i källaren, ned-graderingen till mindre byttor & mindre sand som har flyttat upp på toalocket. MEN - den sista lilla plåtkoppen med bara en två dl kattsand blev tydligen lite för mycket. So, nu blir det att backa ett par steg & avvakta nästa drag. För Paul & mig forsätter denna dagen på soffan, hade ju varit trevligt att få in tre timmar mer sömn om möjligt... Jag väljer att se på det hela som att tisdagen enbart kan bli bättre från & med nu. Det går liksom inte att starta en dag sämre än med att bli fullkomligt nedkissad.

Kommentarer
Postat av: ma

Stackars, stackars Mammut - ni med! Kram

2011-02-15 @ 21:12:31
Postat av: Ida

Ja det var INTE roligt för någon av oss. Ville sälja katten på eBay men förstår ju samtidigt att han inte gjorde det med flit & vilje utan att han verkligen var jättestressad.



Kram!

2011-02-16 @ 00:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0