Our Sunday routine...

Gårdagen började med kok av tomatsås, fortsatte med matsäckstillverkning följt av en 90 minuter lång hajk ut till The Queensway Cinemas & Harry Potter. Två mörka timmar senare (hade jag haft en femåring hade jag ju inte tagit med den till denna filmen... var helt paff att det fanns så många små i publiken) travade Paul & jag hem i snömodden. Perfekt träning, ungefär lika jobbigt för benen som att gå i sand! Totalt blev det 16 kilometers promenad & i mitt fall, den första förberedande Fjällräven Classic hajken med ryggsäck. Visserligen bara min minsta daypack - men det tar sig! Väl hemma satte jag snabbt en pizzadag & sedan drog vi till Pearson & plockade upp Fredrik. Han hade absolut inte väntat sig att vi skulle vara där, vilket vi trodde att han visste, så det blev lite av en trevlig överraskning för oss alla. Kändes så bra att kunna plocka upp honom, har gått igenom dörrarna på Pearson två gånger utan att någon väntat på mig & det känns inte alls bra. Får en att känna sig VÄLDIGT långt hemifrån & väldigt liten. Inte för att jag tror att Fredrik så ofta känner det sistnämnda, är man två meter lång föreställer jag mig att man kanske inte lider av den där litenhetskänslan i fullt samma utsträckning som småfolket.

Back in the house blev det lite hempizzafix & snabbt städ för att starta veckan i någorlunda ordning. Fast allra mest kanske för att det är så roligt att dammsuga huset nu för tiden...


Mammut har nämligen utvecklat ett intresse för dammsugaren. Han kan liksom inte bestämma sig för om den är en rolig leksak eller ond - i vilket fall - den MÅSTE attackeras!

& nej - det är inte vi som är rakt igenom onda personer som förföljer honom med dammsugaren. Han kommer faktiskt springandes när vi slår på den. Fast det är klart... det är ganska kul att reta honom med den också. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0