Snow, SWEA and icecream...

Vaknade upp till världens snöstorm, allt var vitt. Blev SÅ lycklig, äntligen får vi lite snö. Två veckor för sent, men det spelar inte så stor roll - vi får i alla fall lite vinter! Paul & jag åt frukost som två små glada barn & tävlade sedan om att komma i jackor & stövlar för snöskottning. Skottade säkert en timme (tog Isabel & Joao´s uppfart med eftersom Joao inte kan gå ännu efter det att han föll ned från taket) - var helt galet roligt. Hela gatan var ute med skyfflar & snowblowers & det blev som ett litet party. Där var Mario som pulsade runt i mjukbyxor, George som körde alla trottoarer med sin supermaskin & förklarade att "But next year someone else might have to do this, I'm 93 so one never knows when one must trow in the towel" & Regina som är 72 & tycker att "Snowblowers are for weak people".

Vid tolv dök delar av SWEAs styrelse upp för lunch samt jobb med att korra vår kommande tidning. Blev hemlagad morotssoppa med cocosmjölk & riven ingefära. Lyckades gå igenom en fem, sex artiklar & få till dem någorlunda skapligt. Ett smärre mirakel... vissa texter var verkligen bortom all kritik.

När vi väl var ensamma igen slängde jag ihop en liten gryta på fläskfile som vi åt med baby spenat & torkade tranbär. Vilket naturligtvis fick Paul & mig på att fundera på att flytta tillbaka till Sverige & dra igång en tranbärsodling. Med middagen avklarad pulsade vi upp till Loblaws & köpte lite ordentlig glass till Paul. Är det lördag så är det!



Insisterade på att köpa byttan - första gången i mitt liv som jag köpt Ben & Jerry´s, vilket ju känns galet nordamerikanskt. Så, nu kan jag checka av det på listan över saker jag inte gjort ännu. Half Baked fick fyra av fem tummar upp av Paul. I jämnförelse med vad vi vanligtvis brukar handla (1-2 tummar) så får det ses som ett väldigt lyckat inköp.

Kommentarer
Postat av: ma

Jag tror att Mgs köper den ibland och tycker att den är mycket godare än Triumf-, Diplom- eller GB-glass.

2011-01-09 @ 14:04:11
Postat av: Ida

Ja, Paul sa att det var galet stor skillnad mellan BJ & de andra märken som finns. Sedan kostar ju denna lilla bytta mer än det dubbla mot de andra märkerna. MEN. Det känns värt det. Glassen är godare & i de andra fallen slutar man upp med en jättebunke glass som blir förstörd efter bara ett par portioner (jättekonstigt, men glassen blir liksom trådig om den smälter det lilla minsta). Så nu har jag sagt att jag är trött på att dra hem gigantiska byttor som vi bara får kasta, nu blir det istället kvalite framför kvantitet.

2011-01-09 @ 14:28:32
Postat av: Jo

Själv har jag börjat bojkotta B&J för att de tagit bort den allra godaste glassen "Bohemian Rasberry". Jag kan inte gå tillbaka till någon annan av deras glassar efter att ha ätit den... Väldigt deprimerad över det o har ingen glass att trösta mig med. B&J är alltså ansvariga för att jag hamnat i en ond cirkel!



Hmmm, kanske överdriver en smula =)



Kram!

2011-01-09 @ 20:05:36
Postat av: Ida

Naah, stackare! Känner för dig. Befinner mig fortfarande i maskaraletarland efter att Dior valde att ta världens bästa Maximeyes ur produktion... Kan du kanske testa något annat märke, typ Haägen Daas?



Kram!

2011-01-09 @ 23:40:25
Postat av: Jo

Tyvärr har faktiskt inte Haägen Daas lika roliga smaker, inte vad jag märkt iaf, men ska kanske inte ge upp riktigt än. Stackars dig med mascaran. Hoppas att du hittar en ny. Blir så arg på företag som först får oss att älska en produkt så att man aldrig vill byta, för att sedan förstöra för oss genom att ta den ur produktion. Borde få böter för det tycker jag, minst =)



Kram!

2011-01-10 @ 13:52:42
Postat av: Ida

Låter inte lätt... Du kanske får önska dig en liten glassmaskin i födelsedagspresent & tillverka din egen version av "Bohemian Raspberry". Själv tror jag inte så mycket på konceptet att kaka ihop min egen mascara...



Är oki så länge Helena Rubenstain inte tar sin magic concealer ur produktion. Den dagen den händer kan jag ju lika gärna checka in handduken.



Kram & massa lycka till i Stockholm, vi håller tummarna för dig!

2011-01-11 @ 05:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0