Dötid på Island...

Insåg just att vi kommer att ha närmare tio timmar att slå ihjäl på Island innan vi kan borda planet med destination Stockholm. Tio timmar är dessvärre för lite för att klämma in en ridtur...suck...men vi tänker prova turistfällornas turistfälla istället. The Blue Lagoon! Paul var snabb att hitta en länk till deras "live webcam" - det här väcker min gamla "The SIMS" ådra till liv. Jag känner hur jag liksom fastnar framför skärmen & det rycker i fingrarna efter att få klicka på dem så att jag kan tvinga dem att... åh, dansa limbo utan bikini, starta lerkrig...

Kommentarer
Postat av: Fd Torontobo

Det är faktiskt rätt skönt med ett par timmar i Blue Lagoon innan det är dags att sätta sig på flygplanet igen. Jag gjorde det för ett par år sedan och det var en lagom utflykt från flygplatsen.

2011-07-13 @ 21:53:56
Postat av: Ida

Tack för feedback - kul att höra att det var bra eftersom jag fått ganska trista utlåtanden tidigare! Vi åkte genom Island sommaren 2009 & tyckte att det var ett superstopp. Fast då hade vi ett dygn, så vi hade tid att rida & se Reykjavik. Den här gången är det Blue Lagoon eller flygplatsen som gäller, så valet är väl i & för sig rätt enkelt... :)

2011-07-13 @ 22:04:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0