Hurra, jag är jag igen!

Thank goodness, jag känner mig tillbaka på banan igen. Två dagar av att känna sig trött, hängig & oförmögen att ta itu med något vettigt är två dagar för mycket. Så att vakna klockan 6 & känna sig frisk igen känns som att vinna på lotto. Nu har jag ätit min första frukost, ska jobba undan lite pryttlar i mail boxen & sedan ska jag packa två ryggsäckar med hantlar & tvinga ut Paul på en morgonpromenad med belastning. Min mindre träningsmotiverade hälft behöver LIDA lite!


Kommentarer
Postat av: ma

Var rädd om dig. Jag satt med en seg gägga i huvudet för någon vecka sedan och trodde mig ha drabbats av härdsmälta och redå för soptippen. Men troligen var det vår oförutsägbar arbetssituation som höll på att knäcka mig. Denna vecka har jag tagit extra ledigt för att tänka över vad är värt att satsa på här i livet. M

2011-07-13 @ 13:19:40
Postat av: Ida

Jag tror att jag tog ut mig lite för mycket i söndags om jag ska vara ärlig. Att gräva grindhål i 33 graders värme blev nog lite övermäktigt. Kände mig helt illamående efter det & sedan har jag varit seg fram tills nu.



Så du är hemma? Men då kanske jag kan ringa efter det att Paul & jag varit ute & gått? Kram!

2011-07-13 @ 13:26:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0