Logiken?

När jag är lite så där övertrött händer det lätt att jag får låtar på hjärnan. En eller två slingor som bara snurrar runt på repeat. Oftast bara en versrad också, eftersom jag är oförmögen att memorera låttexter. Den här morgonen bjuder således på:

1) Nu är det jul igen, nu ÄR det jul igen, & julen varar än till PÅSKA!

samt

2) Um.. är inte helt hundra på vad låten egentligen heter men den rad som sätter gultkant på tillvaron är: "I hope you don't mind, I hope you don't mind that I put into words - how wonderful life is when you're in this world". För den som undrar, ansvarig för serenaden i mitt huvud är Ewan McGregor.

Jag ställer mig lite frågande till just det här låtvalet... Vilken del av hjärnan som nu än är ansvarig för denna mix, hur många synapser har egentligen felkopplat?

Kommentarer
Postat av: Jo

Låten heter "Your song" och är skriven av Elton John. Versionen med Ewan McGregor kommer från den fantastiska filmen "Moulin Rouge". Lite trivia så där =)



Hur får man tag på dig i Sverige? Har du ditt gamla svenska mob. nummer kvar? Jag har mitt så det är bara att höra av dig när var och hur vi ska träffas =)



Kram!

2011-07-31 @ 13:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0