Testing powerbar #3

Happ, startade dagen klockan 06.15. Här jobbar vi för fullt med att ställa om klockorna till mer europisk-standard med andra ord. Måste bara bli lite bättre på att också komma i säng tidigare. Upp ur sängen kom vi i alla fall & så åkte kängor & ryggsäck på. 6 km fick vi in på 65 min, helt oki - speciellt som vi tog paus för dagens pb-test. 70% organiska "Luna Lemon Zest Bar" stod på menyn.


En Luna-bar innehåller 180 kalorier, 5 g fett (8% av dagsintaget), 115 mg salt, 27g kolhydrater (varav 13 g är socker), 9 g protein, 9% kalium & 20% järn. Någon har alltså verkligen tänkt till - fy för sjutton vilken bra kombo! Bästa baren so far. Sedan är jag inte supercharmad av vissa delar av innehållsförteckningen, lite för mycket soja för att jag ska vara helt nöjd. Till smaken - jättegod! Smakar lite som sånna där citronwaffers man åt som liten & stort plus för den krispiga konsistensen. Följer absolut med till Fjällräven Classic!

Betyget blir en fyra. Fast här velar jag & funderar på om jag ska lägga till ett plus... men jag tror att jag håller mig till fyra i alla fall. Grundar beslutet på att protein/kolhydrat ration kunde ha varit bättre, soja-problematiken samt att jag kan tänka mig att man kanske blir lite trött på all citron efter ett par dagar. However, klart bästa baren så här långt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0