Tänk ROCKY!

Morgonpromenad, som vanligt är det moi som hetsar & Paul som inte känner sig fullt lika motiverad. Väldigt bra kombo tycker jag. Han är ju i grunden starkare än jag, så då är det ju super att den svagare individen har jävlaranamma som drivkraft. Fast muskelstyrka måste det ju också till - även för Paul. Han behöver bygga upp överkroppen! Tidigare i veckan försökte jag demonstrera för honom att han måste tänka lite mer Schwarzenegger. Det går inte att ta sig ann Fjällräven Classic & komma dit med en fysik motsvarandes Captain Americas innan maskinen kickade igång... Så tänk Arnold!


SPÄNN!

Dessvärre såg Paul så skeptisk ut till min lilla demo att jag inte kunde låta bli att gapskratta - så då blev det mer apdans över det hela än Rambo...

HÅRLÖS PRIMAT!

Kommentarer
Postat av: ma

Du kanske inte imponerar på honom, men din demo får mig att tänka på Sandra Pollock i en polisroll med attityden "du känner inte till mina styrkor".

PS: Utmärkt Arnold-position!

2011-07-16 @ 09:27:38
Postat av: Ida

Sandra Pollock? Googlade & fick väl inte någon riktig bild av vad du hade i åtanke, om du nu inte menad Sandra Bullock?



Tack, tack jag har övat länge på att spänna mina armmuskler på bästa sätt.

2011-07-18 @ 05:34:27
Postat av: ma

Ja, det är henne jag tänkte på (men fel efternamn)!

2011-07-18 @ 19:03:16
Postat av: Ida

Oki, då är jag med på banan igen! För första bilderna som dök upp på Sandra Pollock var av en för mig helt okänd svart kvinna. Hade lite svårt att föreställa mig vad du menande! :)

2011-07-18 @ 19:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0