A Canadian Day...

Sussies & Viktors sista dag här i Canada var igår - så vi försökte maximera Canadakänslan. Således startade dagen ute i stugan med fluffiga våfflor serverat med massa bär, frukt, yoghurt, grädde & LÖNNSIRAP. När vi nått stadiet matkoma packade vi in oss i bilen & drog iväg till Balsam Lake där vi roade oss med att paddla lite kanot i en timme eller så.


Måste öva lite på mina kanotfärdigheter. Är inte ett dugg bra & känner mig lite malplacerad - är ju van vid eka & två åror. Anyway, kul är det i alla fall!

Innan avfärden till Pearson hann vi också sprätta en flaska bubbel från Niagaraområdet. I medicinskt syfte naturligtvis, vi var ju tvugna att buffra Viktors flygrädsla i möjligaste mån.

Kommentarer
Postat av: ma

Härliga bilder med frihetskänsla och sommar. Ni har hunnit mycket på en vecka och det var säkert jättekul att träffa dem igen. Tiden går fort!

Är det nu dags för dig/er att börja planera resan till Sverige i augusti. Jag har inte ansökt om semestern än då jag inte vet när ni komemr hit. Men har du ett datum redan nu så skulle det underlätta mig i min planering. M

2011-06-19 @ 22:09:31
Postat av: Ida

Det var en jättebra vecka, så roligt att få se S & V igen!



Vi tänkte börja kolla flyg nu till veckan, har varit lite för mycket som vi varit tvugna att fixa innan. Så fort vi har mer koll skickar jag ett mail/ringer. Kram!

2011-06-20 @ 02:02:30
Postat av: ma

Jag har lagt 3 veckor av semestern på perioden 1/8- 21/8. Förhoppningsvis firar vi under denna tid ett par födelsedagar, erövrar en topp och bara njutar av att vara lediga. M

2011-06-20 @ 18:45:18
Postat av: Ida

Låter perfekt! Vi ska försöka boka resan i veckan.



KRAM!

2011-06-20 @ 19:35:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0