Herregud så pinsamt...

En sista tillbakablick på midsommar - dags att återge kvällens enda fadäs. Nu tyckte ju alla andra att det var jätteroligt, men jag SKÄMDES IHJÄL. Så här var det, jag hade ju tåtat ihop alla de där små namnlapparna till maten - men så tog lapparna slut så alla kakor fick inte sin egna förklaring. Vilket innebar att Paul åkte på att berätta för gästerna vad de åt. Anyway, en av faten som blev utan lapp innehöll chokladbollar - & här kan ni ju börja gissa vart historien kommer att barka... Jag kommer alltså ut i trädgården lagom tills dess att jag hör Jason utbrista "Man these things are good! What are they" varpå Paul svarar "They are cocoa balls, but in Sweden they call them nigger balls"... Naturligtvis är Jason svart. Alltså... skammen. Måste erkänna att jag smög in i köket igen & gömde mig...

Fast sedan hörde jag Jason bryta ihop av skratt & Paul berättade att han pipit fram att det ju var ett lite oturligt namn med tanke på mängden han redan stoppat i sig... Så jag väljer att se på det inträffade som en... tja olycklig parantes.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Endast Sverige svenska krusbär har!

2011-06-28 @ 20:25:28
Postat av: Jo

Fast ska man vara helt korrekt i sin översättning är det nog negro balls men det är ju bara minimalt bättre. Måste erkänna att jag inte hade hört negerboll innan jag typ började på gymnasiet, hos oss var det alltid chokladboll.

2011-06-28 @ 20:35:53
Postat av: Ida

Jo - Jag växte upp med negerboll, var inte förrän jag var på mellanstadiet som det började fasas ut. Liten fråga, såg du inte Sunes sommar? Sunes pappa lyckas ju skämma ut sig tokmycket på samma ämne...

2011-06-28 @ 21:25:32
Postat av: Jo

Jodå, jag såg det o tyckte det var konstigt =)

2011-06-29 @ 21:45:31
Postat av: Ida

Så, OK - nu måste jag klargöra detta, du såg den sekvensen & förstod inte varför Sunes pappa blev så stirrig? För om jag minns rätt så säger han bara något i stil med "We call them nig...eh...um...WEINERBROIDS!"



Du greppade alltså inte det då? Fantastiskt roligt!

2011-06-29 @ 22:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0