Kattlogik/birmadrag?

Vi har ju haft Mammut i ungefär ett & ett halvt år nu, så jag börjar vänja mig vid att alltid gömma undan mina hårsnoddar. Men igår missade jag tydligen det, så som vanligt innebar det att han släpade ned den till köket & dränkte den i sin vattenskål. Fast sen, sen måste han ha drabbats av samma inredningsiver som Paul & jag - för titta, ett litet paket med skruv...


Det intressanta här är att Wilma & Silly, ma & pa´s katter som också är birmor, har samma förkärlek till "föremål i vattenskålar". Totte, min norska skogkatt som nu bor hos ma & pa, har inte alls samma fix. Är lite nyfiken på om det är rasspecifikt... eller bara något underliggande tvättbjörnssläktskap.

Kommentarer
Postat av: ma

Det är så, Wilma och Silly drar fortfarande olika föremål till vattenskålen. Det bästa var ju när någon av dem hade placerat ett vattenvärmeljus mitt i skålen.

2011-06-10 @ 21:52:59
Postat av: Ida

Ja jag minns det där lilla ljuset, i gelé & diamantformat samt med en massa små vassa tandavtryck! Tror att det var medan jag fortfarande bodde hemma så då måste det ju ha varit Wilma.

2011-06-10 @ 22:19:20
Postat av: ma

Ja, det var nog hon. De, d v s Wilma och Silly, tycker helst om att ta till vattenskålen gummisnuddar och repstumpar.

2011-06-11 @ 16:57:13
Postat av: Ida

Mammut föredrar hårsnoddar & leksaker. Fast mest imponerad blev vi den gången han lyckats plocka upp en $1 & släppt ned den... :)

2011-06-11 @ 18:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0